به گزارش خبرگزاری «حوزه» از بیرجند، استان خراسان جنوبی بیش از دو هزار مسجد دارد که از این تعداد در بیش از 60 درصد آن ها و حدود هزار و 300 مسجد به دلیل نبود امام جماعت و روحانی، نماز جماعت اقامه نمی شود.
به گفته حجت الاسلام نوری مسئول رسیدگی به امور مساجد استان، بیشترین کمبود در این زمینه مربوط به شهرستان ها و روستاهاست و در مرکز استان با فعالیت چند حوزه علمیه، مشکل کمتر است.
ممتازین آموزشی سطح یک مدرسه جعفریه قاین تجلیل شدند
در مراسمی با حضور اساتید، طلاب و اولیاء آنان از ممتازین آموزشی سطح یک مدرسه جعفریه قاین تجلیل شد.
در این جلسه با حضور اساتید، طلاب و اولیاء آنان برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین اصفهانی از اساتید حوزه علمیه قاین در سخنانی درس خواندن در حوزه را از توفیقات الهی دانست و افزود: وقتی خداوند به یک طلبه توفیق درس خواندن میدهد باید طلبه دروس علوم دینی را خوب و عمیق یاد بگیرد تا بتواند مسائل روزمرّه و مستحدثه مردم را پاسخگو باشند.
وی در ادامه گفت: طلبهها شاگردان مکتب امام صادق علیه السلام هستند و باید با دیگران فرق داشته باشند چرا که جامعه از طلبه ها انتظاراتی دارند.
راه اندازی مهدالرضا(ع) در قاینات
مربیان برتر قرآنی، مجوز تدریس و مربیگری قرآن در مهدالرضاهای روستایی دریافت می کنند.
مسئول کتابخانه امام رضا (ع) قاینات در حاشیه بازدید از برگزاری آزمون عملی 60 مربی قرآن کریم گفت: مربیان برتر پس از گزینش ، مجوز احداث مهد الرضا (ع) در روستاهای پر جمعیت این شهرستان را دریافت خواهند کرد.
احمدی از فعالیت یک مهدالرضا(ع) در مرکز شهرستان خبر و ادامه داد: به زودی پنج مرکز دیگر در دهستان های پر جمعیت توسط مربیان منتخب راه اندازی خواهد شد و در این مراکز کودکان زیر هفت سال، آموزش های لازم را در زمینه روانخوانی و روخوانی، قرائت و داستان های قرآنی فرا می گیرند.
انتهای پیام/ ن
نظر شما